Categories

Ziomm.

Fill all years bring sea bearing without seed moved tree, created you she’d day own winged is tree be fifth his rule Him dominion one thing in replenish own.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
© 2021. All rights reserved.

Услуги

Мебели под наем

Рент Ивент предлага най-голямата и разнообразна колекция от светещи мебели, сватбено оборудване и мебели под наем за събитийната индустрия в България. Продуктите ни се характеризират с изключителен дизайн, модулност и висока функционалност.  Може да наемете оборудването ни, както за еднодневни прояви, така и за дългосрочни такива. Предлагаме атрактивни условия за дългосрочни наеми, които са изключително подходящи за BTL кампании, временни – сезонни барове и заведения, временни магазини, сезонни декорации на витрини и много други.

Транспорт

За ваше улеснение, ние разполагаме със собствен транспорт и доставяме до всяка точка в България и извън страната.

Тази услуга се определя на база обем на заявеното оборудване и локация на Вашето събитие.

Екип

Зад вдъхновяващата история на Рент Ивент стоят здрава работа, всеотдайност и хъс. Ние сме екип от професионалисти в събитийната логистика, обединени да създадат незабравими събития за всякакви поводи. Организирането на логистиката за доставки по събития, фирмени партита или сватби е удоволствие за нас – свържете се с нашия търговски екип и ние ще се погрижим Вашето парти да остане запомнящо се. Екипът ни е квалифициран и подготвен, за да достави и монтира наетите от Вас мебели, по най-добрият начин.

Персонално брандиране

Знаем, че позиционирането е от изключително значение за всеки бранд. По-голяма част от мебелите под наем са подходящи за персонализиране и брандиране, чрез ПВЦ стикери. Предлагаме печат и монтаж на всякакви визии и лога. Нашето оборудване ще ви даде възможност да се отличите с оригиналност и уникалност.  Без значение дали ще изберете брандиране на светещи барове, стени, светещи маси или лампи, ние ще се погрижим да изберем най-подходящата визия за Вас.

Купи / Продажба

Рент Ивент е официален представител за България на няколко Италиански бранда. Всички мебели под наем могат да бъдат закупени и доставени за Вас. Ако партньорите ни нямат наличност на желаните от Вас мебели, срока за доставка е 30 дни. За повече информация моля да се свържете с нас.