Categories

Ziomm.

Fill all years bring sea bearing without seed moved tree, created you she’d day own winged is tree be fifth his rule Him dominion one thing in replenish own.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
© 2021. All rights reserved.

За нас

RentEvent

RentEvent

RentEvent e специализирана компания за отдаване под наем и продажба на модерни и светещи мебели, свързани с организация и управление на корпоративни събития, сватби, изложбени щандове,  ревюта, сцени и други. Ние разполагаме с многобройни оригинални и уникални продукти като светещи барове, светещи бар маси, мебели, столове за сватби, лампи, аксесоари и други, които могат да ви помогнат да създадете  завладяващи и запомнящи се преживявания за своите гости.

С отдаденост и внимание към детайла, Рент Ивент е нещо повече от просто отдаване на мебели под наем. Ние вдъхваме живот на вашето събитие. Професионализмът и дългогодишният опит на нашия екип гарантират спокойствие при организация и координация на всяко събитие, като всеки поет от нас ангажимент е съпроводен с внимателно планиране, детайлно организиране и перфектно изпълнение. Работата в ЕКИП е всичко. Заедно сме по-силни и сътворяваме завладяваща обстановка и атмосфера.

Ние разбираме как визуалната естетика и осветлението могат да превърнат събитието ви във ВЪЛШЕБЕН ПРИКАЗЕН празник и вашите гости да се насладят на една КРАСИВА и ВДЪХНОВЯВАЩА атмосфера. С кретивност и голямо разнообразие от модерно и светещо оборудване под наем ние ви помагаме да изберете правилната комбинация от артикули, за да сбъднете и ПРЕЖИВЕЕТЕ своето мечтано събитие. Уверете се как нашето оборудване, може да зареди и изпълни с уют всяко пространството и по този начин  да подарите на гостите си един НЕЗАБРАВИМ миг.

17
години
професионален опит
4700 +
ангажимента
21921
артикула

Другите за

Винаги е много приятно да работим с Рент ивент - бърза и точна комуникация. Свеж екип, който реагира във всякакви ситуации супер адекватно.Много внимателни и съобразителни. Освен разнообразието на оборудване, което ни дава възможност да реализираме красиви и различни събития, инвентара винаги е в отлично състояние, съхраняван с отношение. Благодарим ви!

"Мериан Уедингс"

„Рент Ивент“ ООД е наш дългогодишен партньор. През годините сме осъществявали много събития с тяхна помощ. На база на натрупания опит с „Рент Ивент“ ООД, препоръчваме компанията като коректен партньор, с който се работи изключително професионално.

„Култ Гурме Кетъринг“ ООД

Екипът на „Рент Ивент“ ООД е корпоративно действащ със замах и професионализъм. Изключително приятно е да се работи с тях, можем напълно да им се доверим. Те са истински партньори.

„Регламна агенция Куерти“

Екипът на „Рент Ивент“ ООД са изключителни професионалисти, с които сме имали удоволствието да работим. В процеса на съвместната ни работа, те са доказали уменията и компетенциите си на надеждни и ефективни партньори многократно. В тяхно лице виждаме хора с отлични комуникационни умения и гъвкавост в приспособяването към специфичните ни нужди. Благодарение на това се чувстваме много по-спокойни и уверени, че може да посрещнем нуждите на клиентите си.

„Инфлоу”

Работим с „Рент Ивент“ ООД повече от 10 години при организацията на корпоративните ни събития. Целият екип са отдадени на каузата на всяко наше събитие, обогатявайки го с идеи. Изпълняват ангажиментите си в срок и на нужното високо ниво, помагат за лесното протичане на организацията от началото до края й, реагират в последния момент за всяка наша нужда. Те са иновативни, проактивни и работят с хъс. С времето доказаха, че винаги можем да разчитаме на съдействието им и благодарим за партньорството.

„Калиман Карибе“