Categories

Ziomm.

Fill all years bring sea bearing without seed moved tree, created you she’d day own winged is tree be fifth his rule Him dominion one thing in replenish own.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
© 2021. All rights reserved.

Светещи мебели под наем

   Рент Ивент е водеща компания, разполагаща с най-голямо разнообразие от светещи мебели под наем. Те са успешна комбинация между функционалност и естетика. Модерният стил, изваяният дизайн и светлина, които излъчват, ги превръщат в идеалният избор за събития на открито или пък за коктейл в модерен нощен клуб на закрито. Подходящи са за всякакви пространства, включително и за малки помещения. С тях имате възможността да направите събитието си още по-запомнящо се, добавяйки светещи маси, светещи барове, на които да бъдат обслужвани гостите Ви, а след това да могат да отпочинат на седящите зони. В допълнение може да декорирате със светещите ни декорации за получаеане на завършен вид. Светещите мебели имат възможност да светят с RGB безжично устройство с батерия и заряд 6-8 часа, което се управлява посредством дистанционно и има всички основни стандартни цветове ( синьо, зелено, червено, жълто, бяло и т.н. ) или кабел и стандартна крушка с Е27.  

   Едни от най-предпочитаните ни светещи мебели са светещите барове. Те са иновативни и са способни да създадат перфектна комбинация от форма и функционалност. Изключително подходящи за бар плот, рецепция, DJ пулт или изграждане на кетъринг блок маса, защото са устойчиви и стабилни. Лесно биха могли да се комбинират. Пример за това е Break bar, който идеално съвпада с други светлинни модули като Break line bar, Snack bar и Ice bar. Line bar пък позволява комбиниране с Curve bar.

   Колекцията светещи мебели представлява подбрана селекция от красиви мебели. Те са предназначени за релаксация в комфортна и изискана обстановка и ще добавят блясък във Вашето събитие.

   Светещите бар маси са ексцентрични и могат да светят в цвят по Ваш избор.

   Светещите лампи и декорации са уникално допълнение към атрактивната визия на вашето парти. Със своя лек и практичен дизайн, светещите сфери Globo позволват сами да проектирате своята светеща зона. Разпръснати в градината или подредени около масата, или пък висящи над вас Globo Ви канят да останете до края на вечерта. А защо не и да ги включите към декора на Вашата мечтана сватба.

Свържете с нас:

Имейл: оffice@rentevent.bg
Телефон: +359 888 353 749
Инстаграм • Facebook • Web