Categories

Ziomm.

Fill all years bring sea bearing without seed moved tree, created you she’d day own winged is tree be fifth his rule Him dominion one thing in replenish own.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
© 2021. All rights reserved.

Вдъхни живот на своето събитие с Рент Ивент

Рент Ивент е водеща компания, чиято основна сфера на развитие е отдаване на мебели под наем и продажба на модерни и светещи мебели, свързани с организация и управление на частни и корпоративни събития, изложения, избложбени щандове, сватби, ревюта, сцени и други. Ние разполагаме с многобройни оригинални и уникални продукти като светещи барове, светещи бар маси, мебели, маси и столове за сватби, лампи, аксесоари и други, които могат да ви помогнат да създадете завладяващи и запомнящи се преживявания за своите гости. Продуктите ни се характеризират с изключителен дизайн, модулност и висока функционалност.    Партньорите ни са италианските марки Slide Design, Plust и Pedrali. Голяма част от оборудването под наем са светещи мебели, които имат възможността да светят с РГБ безжично устройство с батерия и заряд 6-8 часа, което се управлява посредством дистанционно и има всички основни стандартни цветове (синьо, зелено, червено, бяло и т.н.) или с кабел и стандартна крушка Е27.

Може да наемете  оборудването ни, както за еднодневни прояви, така и за дългосрочни такива.

Как да наема?

Избери продукт от нашия каталог или се консултирай с наш специалист. След което получаваш оферта с желаното оборудване, следва потвърждение. Оборудването се доставя в определен час от клиента или се взима от нас. Отговорността за състоянието на оборудването под наем носи Клиентът от момента на приемането му до окончателното издаване на представител на Рент Ивент. След приключване на събитието нашият екип ще се погрижи за събирането или връщате до нас.

Колко дни предварително трябва да направя заявка?

Предлагаме голямо разнообразие от различни стилове мебели под наем за всеки вкус подходящи за събития, сватби, изложбени щандове, което ни прави търсена фирма. Можем да реагираме и в последните моменти, но ви препоръчваме да се свържете с нас още докато четете отговора на този въпрос.

Защо ние?

Ние подхождаме с Уникалност с новаторство на пазара и постоянен стремеж за изпреварване на световните тенденции. С Отношение към Вас и всеки детайл ще преживеете едно незабравимо за Вас събитие благодарение на мебелите ни под наем. Ние сме Креативни и с голямото ни разнообразие от оборудване под наем можем да изпълним всяко едно Ваше желание. С отдаденост и внимание към детайла, Рент Ивент е нещо повече от просто отдаване на мебели под наем. Ние вдъхваме живот на вашето събитие.

За ваше улеснение ние разполагаме със собствен транспорт, с който може да доставим в България и извън страната всяко едно оборудване предлагано от нас (светещи барове, светещи мебели, светещи бар маси, маси и столове за сватби). Тази услуга се определя на база обем на заявеното оборудване и локация на Вашето събитие. Предлагаме и опция сами да си планирате и организирате транспортирането и екипа за оборудването.

     В зависимост от повода, времето и средствата, с които разполагате може да се консултирате с нас за съвет, идея, предложение, като насреща винаги може да разчитате на нашия екип от специалисти. Екипът ни е квалифициран и подготвен, за да достави и монтира наетите от Вас мебели, по най-добрият начин. Освен монтаж и демонтаж на базовите ни продукти, ние специализираме и изграждането на изложбени щандове. Свържете се с нашия търговски екип и ние ще се погрижим Вашето парти да остане запомнящо се.

Нашето оборудване ще ви даде възможност да се отличите с оригиналност и уникалност. По-голяма част от мебелите под наем са подходящи за персонализиране и брандиране чрез ПВЦ стикери. Предлагаме печат и монтаж на всякакви визии и лога. Може да изберете брандиране на светещи барове, стени, светещи маси или лампи.

При въпроси може да се свържете с нас и да получите отговор в най-кратък срок. Очакваме Ви на формуляра ни за връска с нас, имейл или директна връзка с нас по телефон.

Доверете ни Вашето събитие и ние ще го направим незабравимо!

Comments:

 • Adrian Walsh

  Beast earth bearing kind us day isn’t fourth blessed third. Doesn’t very meat tree were deep. Male doesn’t so face, seasons created fourth created deep moved.

  • Daniela Wood

   Sixth light in itself appear god blessed beginning they\’re forth. Can\’t seasons place meat. Is years you\’re deep saying 😍

 • June Willis

  After appear, his may thing blessed there land fish don\’t the!